Tarvitsetko apua? Laita meille viestiä
ajomesta@nuutinen.fi
Näin läpäiset mopokortin käsittelykokeen - verkkokurssi
Jos olet menossa mopon käsittelykokeeseen, tämä kurssi on tarkoitettu juuri sinulle. Kokenut liikenneopettajamme kertoo kuinka läpäiset käsittelykokeen ensimmäisellä kerralla. Kurssin päätteeksi tiedät:
  • Saat moottoripyöräkouluttajalta käytännön esimerkkejä tyypillisimmistä oppilaiden tekemistä virheistä mopon käsittelykokeessa
  • Opit mitä käsittelykokeessa voi ja mitä ei saa tehdä
  • Olet lähiaikoina menossa ensimmäiseen mopon käsittelykokeeseen. Jos tunnet epävarmuutta mitä käsittelykoe pitää sisällään ja miten päästä se läpi ensimmäisellä yrittämällä.
Syötä maksutiedot ja maksa turvallisesti
Item Price
€39

(tätä sähköpostia käytetään kirjautumiseen)

Varmista mopokortin käsittelykokeen läpäisy ensimmäisellä yrittämällä

Mopo näppärästi keskituelle ja mopon oikeaoppinen talutus

Käsittelykokeessa on 2 mopoon liittyvää tehtävää ja 3 mopolla ajamiseen liittyvää tehtävää. Kurssilla opetan tarkasti mitä asioita tutkinnonvastaanottaja kysyy oppilaalta liittyen mopon tarkastukseen ja miten mopoa talutetaan oikein ja miten saat mopon nousemaan keskituelle kuin itsestään.

Hidasajo kuntoon oikealla tekniikalla

Hidasajo on käsittelykokeen ensimmäinen käsittelytehtävä. Tutkinnonvastaanottaja tarkkailee kuljettajan toimintaa mopon hallinnassa ja varmistaa että oppilas osaa hallita mopoa hitaassa nopeudessa oikeaoppisesti hallintalaitteita käyttäen. Kurssilla kerron miten mitäkin hallintalaitetta käytetään oikein ja mitkä asiat vaikuttavat hidasajon hylkäämiseen.

Hätäjarrutuksen vaaranpaikat ja epäonnistumiset

Hätäjarrutuksessa ajonopeus on 35km/h ja jarrutus pitää saada tehtyä 9 metrin matkalla. Jarrutuksen suurin haaste on kuljettajan kropan hallinta ja katseen oikeaoppinen käyttö. Suurimmat tehtävän hylkäykset johtuvat näiden kahden yhdistelmästä. Kurssilla opetan miten saat katseen pysymään oikein ja mopon pysähtymään paljon nopeammin kuin vaadittu 9 metriä.

Portit tehtävä on käsittelykokeen haastavin osuus

Käsittelykokeessa suurimmat hylkäykset johtuvat portit tehtävästä. Portit tehtävän rajoja kiristettiin vuonna 2018 ja nyt tehtävässä mopoiljan on kallistettava enemmän ja rohkeammin, koska tehtävä ei anna enää niin paljon anteeksi. Ajonopeus on myös pysyttävä tarkasti 30km/h. Opetan kurssilla ”salaisen” ohjaustekniikan, jolla mopo lähtee kallistumaan kuin itsestään.

Kurssin sisältö:

  • 1. Mopon alkutarkastukset (2:07) ja mitä papereita ja varusteita tarvitset mukaan mopon käsittelykokeeseen (2:07) Kerron mitä papereita sinun pitää ottaa käsittelykokeeseen mukaan. Kerron mitä mopon alkutarkastukseen kuuluu ja mitä sinun pitää osata näyttää moposta käsittelykokeessa tutkinnonvastaanottajalle
  • ​Mopon taluttaminen ja keskituelle nosto​ (2:39) Opit nostamaan skootterin keskituelle oikeaoppisesti ja varmasti. Opit myös vinkkejä mopon taluttamiseen.
  • ​Hidasajo skootterilla (2:54) Opit miten skootterilla ajetaan hidasajoa, sekä opit miten välttää pahimmat virheet hidasajossa. Opit myös miten pienillä muutoksilla saat hidasajon tuntumaan varmemmalta ja sujuvammalta.
  • ​​Hidasajo vaihteellisella mopolla (3:23) Opit miten vaihteellisella mopolla ajetaan hidasajoa, sekä opit miten välttää pahimmat virheet hidasajossa. Opit myös miten pienillä muutoksilla saat hidasajon tuntumaan vaihteellisella mopolla varmemmalta ja sujuvammalta.
  • ​Tehokas hätäjarrutus skootterilla ja vaihteellisella mopolla (4:02) Opetan sinulle tehokkaan hätäjarrutuksen tekemisen skootterilla ja vaihteellisella mopolla. Opetan sinulle miten hätäjarrutus tehdään oikeaoppisesti ja mitkä asiat käsittelykokeessa pitää olla kunnossa tai muuten tehtävää ei hyväksytä
  • ​Portit tehtävä (5:16) Portit tehtävä on haastavin käsittelykoetehtävä ja opetan sinulle miten pienillä muutoksilla saat mopon kääntyilemään kuin itsestään!

Maistiaisia kurssista:

100% tyytyväisyystakuu - Osta kurssi riskittömästi Osta verkkokurssi nyt ja päätä myöhemmin olimmeko luottamuksesi arvoinen. Jos olet ensimmäinen joka ei tykännyt kurssista, voit keskeyttää kurssisi ja palautamme rahasi takaisin.

100% rahat takaisin takuu

Olen opettanut yli 500 mopokorttia ja haluankin kertoa sinulle kurssilla kuinka välttää suurimmat sudenkuopat joita olen opettamieni oppilaiden aikana kokenut. Opit useita tekniikoita, joilla helpotat omaa opettamistasi ja varmistat oppilaan käsittelykokeen läpäisyn ensimmäisellä yrittämällä. Kurssin avulla säästät aikaa ja rahaa ja opetat ammattilaisen opein kuinka käsittelykoe läpäistään ja miten mopoa hallitaan oikeaoppisesti.

Osta kurssi nyt ja helpota mopokortin käsittelykokeen läpäisyä