Hei opetuslupaopettaja!
Nyt voit opettaa itse oppilaasi ajamaan autoa jopa kaksi kertaa vähemmällä työllä!
AjoWeppi®-sovellus 2020. Uusi opetuslupaopettajan digitaalinen opetustyökalu
Viimeisen 30 vuoden ajan olemme opettaneet näillä samoilla opeilla yli 7000 ihmistä ajamaan ja läpäisemään ajokoe, ilman kuukausien harjoittelua ja turhaa työtä. Me olemme saaneet mahtavia tuloksia omien autokoulu oppilaidemme kanssa ja nyt voimme tarjota tämän saman myös sinulle!
"AjoWeppi-sovelluksessa käytetään testattuja ja samoja opetusmalleja, joiden avulla opetamme kymmeniä eri ihmisiä ajamaan autokoulussamme päivittäin!"

Jotta vakuuttuisit siitä, mikä AjoWeppi®-sovelluksesta tosiaan tekee niin tehokkaan työkalun, kerron sinulle miksi ja kuinka se kehitettiin. 
 
Olen Henri Nuutinen, AjoWeppi®-sovelluksen kehittäjä ja suunnittelija ja olin kerran samassa veneessä, jossa sinä olet nyt. Olin niin autokouluyrittäjä kuin liikenneopettaja, joka halusi parempaa ja yhtenäisempää opetusta, mutta en tiennyt miten saada parempia tuloksia aikaan. 

Tajusin, että jos haluaisin tehostaa autokouluni opetuksen tasoa ja samalla helpottaa oppilaidemme ajamaan oppimista, minun olisi kehitettävä tähän joku ratkaisu.  

Millä saisin siirrettyä oppilailleni saman tietotaidon, mitä minä tiedän ja mitä olen kokenut ja oppinut opettamisesta työvuosieni varrella.

Joten luin kirjoja, ostin eri ammattilaisten tekemiä kursseja ja vietin tunteja aikaa internetissä opiskellen eri opetustapoja ja metodeja parhaimmilta opettajilta ja yrityksiltä.

Paneuduin entisestään asioihin, kuten kuinka saada oppilas ymmärtämään ja oppimaan ajamisen kokonaisuus ja oppimisen hahmottaminen, sekä itsenäisen ajamisen ymmärtäminen ja sisäistäminen. 

Mitä strategioita muut liikenneopettajat ja autokoulut käyttivät ja mitkä ovat ne psykologiset tekniikat, joilla oppilas saadaan oppimaan nopeammin ja helpommin.
Lopulta, otin kaikki löytämäni ja testaamani "salaiset vinkit ja niksit" sekä opetusmallit ja käytin niitä hyödykseni luodessani sinulle tämän uuden AjoWeppi®-sovelluksen.


Henri Nuutinen,
Autokouluyrittäjä ja AjoWeppi-sovelluksen kehittäjä
Kerron sinulle, miten opetat oppilaasi ajamaan tehokkaammin ja jopa kaksi kertaa vähemmällä työllä!
HUOMIO! 
Opetuslupaopettaja!
Oletkin todennäköisesti miettinyt autokoulun ja opetuslupaopetuksen välillä. Tyypillisesti tämä tarkoittaa jompaa kumpaa seuraavista vaihtoehdoista: 

1) joko maksat opetusalan ammattilaisille, eli autokoululle siitä, että he opettavat oppilaasi ajamaan "avaimet käteen" -periaatteella, tai vaihtoehtoa 

2) opetat oman oppilaasi itse, säästäen mukavan summan rahaa ja pääset vaikuttamaan itse oppilaasi edistymiseen ja ajokortin suorittamiseen.
Opettamisen ei tarvitse olla vaikeaa sinulle
Nyt sinun ei tarvitse enää maksaa autokoulun liikenneopettajalle opetuksesta 85€ per tunti.

Ja asiat on laitettu vielä oikeaan järjestykseenkin..

Eikä sinun tarvitse enää suunnitella ajotunneilla harjoiteltavia asioita, sillä olemme rakentaneet sinulle valmiin 7-osaisen opetuspohjan ja mallin, minkä avulla etenet opetettavissa asioissa aina helpoimmasta vaikeimpaan. 

Napsauta vain yhtä painiketta, ja AjoWeppi®-sovellus näyttää sinulle hetkessä, missä olette oppilaasi kanssa opeteltavissa asioissa menossa, edeten siihen, mitä harjoitella seuraavaksi. Tämän sovelluksen avulla nopeutat ja helpotat omaa opetustasi kaksin-, kolmin- tai jopa nelinkertaisesti!
Markkinoiden uusi ja ainutlaatuinen opetuslupa-sovellus
Miksi käyttäisit sovellusta ?
Koska sovellus AjoWeppi® on ainut digitaalinen-sovellus, jonka avulla saat opettamisestasi huomattavasti helpompaa ja selkeämpää, seuraamalla valmiiksi testattua opetusmallia.
 • ​Muut kilpailijat Suomessa eivät pysty tarjoamaan lähellekään samoja hyötyjä, mitä Ajoweppi®-sovellus antaa.
 • ​AjoWeppi®-sovellus on täysin uniikki tuote Suomen markkinoilla ja näitä samoja toimintoja ja palveluja et saa käyttöösi mistään muualta.  
 • Jos haluat opettaa kuin ammattilainen, sinun on panostettava opetukseesi kunnolla. Ratkaisu asiaan on AjoWeppi®-opetuslupasovellus 2020. 
Yksikään opetettava asia ei jää enää opettamatta!
 • ​AjoWeppi®-sovellus sisältää yli 300 opetettavaa asiaa
 • Kysy apua tiketti-järjestelmällä
 • ​Merkkaa haastavat asiat ylös Error-list - työkalulla
 • ​Tutki ja löydä kaikki tuotteet henkilöautokortin suoritukseen kauppaosiosta tarjous hinnoin
 • ​Merkkaa ja tarkastele aikaisemmin ajettuja ajotunteja
 • ​Unohda tiedon etsiminen ja katso kaikki oppilaan pakolliset käytännön asiat omasta listasta
 • ​Näe suoraan mitkä asiat tuottaa eniten haasteita oppilaallesi automaattisen itsearviointi työkalun avulla
"Nopein tapa opettaa oppilas ajamaan autoa opetusluvalla."
Useimmat opetuslupaopettajat uskovat, että henkilöautokortin suorittaminen opetusluvalla vie rutkasti aikaa ja hyviin tuloksiin päästään vain suurilla ajotuntimäärillä. Vaikka asia on osittain totta, ja opetuksen voi toteuttaa tälläkin tavalla, mutta nyt sen ei enää tarvitse olla näin. Ei silloin, kun käytössäsi on AjoWeppi®-sovellus, jonka on suunnitellut ja toteuttanut ammattitaitoiset liikenneopettajat. 

AjoWeppiin suunnitellut valmiit opetuspohjat ja opeteltavat asiat on testattu ja suunniteltu yli 5000 oppilaan sekä yli 100 vuoden yhteisen opetuskokemuksen pohjalta. Nyt sinun ei tarvitse tehdä enää samoja virheitä, jotka me olemme jo tehneet, vaan pääset opettamaan tiedoilla ja taidoilla jotka toimivat 100% varmuudella! 
Mietipäs!Saat käyttöösi jokaiselle ajotunnille aina uuden tavoitteen, tällöin opetuksen tehokkuus ja oppilaan oppiminen nopeutuvat välittömästi. 

 • ​Et tarvitse käyttää kortin suoritukseen 3 - 5 kuukautta, et 6 - 12 kuukautta, etkä 1 - 2 vuotta
 • Vaan pelkästään 20 - 30 minuuttia viikossa seuraamalla ja asettamalla uuden tavoitteen aina seuraavalle ajotunnille AjoWeppi®-sovelluksen avulla!
 • ​Vietkö oppilaan ajamaan liikenteeseen liian aikaisin? Huono idea! Me kerromme sinulle miksi tämä on todella paha virhe.
 • ​Me näytämme sinulle luodinkestävän strategian, jota olemme itse käyttäneet omassa autokoulussamme viimeiset 30 vuotta omien oppilaidemme kanssa.  
 • ​Auton käsittelyopetuksessa melkein jokainen opetuslupaopettaja syyllistyy näihin tyypillisimpiin virheisiin omassa opetuksessaan. Vältä nämä! 
 • ​Tämä 7-osainen opetus-strategia auttaa sinua opettamaan ajokortin nopeammin kuin voit edes kuvitella.
Kuvittele minkälaista olisi, jos pystyisit..
 • ​Opettamaan omaa oppilasta säästäen samalla useita satoja euroja rahaa ja vielä enemmän aikaa sekä resursseja läpäisemällä ajokoe heti ensimmäisellä yrittämällä.
 • ​Käyttämään aikaa vain muutamia minuutteja, painamalla yhtä nappia ja selvittämään, missä oma oppilaasi on opetuksessa menossa ja mitä tehdä seuraavaksi, verraten, että arvuuttelisit ja selvittäisit itse, mitä ja miten opettaa missäkin vaiheessa.
 • Välty häpeältä ja epävarmuuden kokemuksilta viedessäsi oppilastasi teoria- ja ajokokeeseen Ajovarmalle, jos tutkinnonvastaanottaja kyseenalaistaa ensimmäisenä “miksi paperi A) ja paperi B) ja todistukset C) ja D) eivät ole mukana". Pahimmillaan papereiden puuttuminen voi siirtää ajokokeen suorittamismahdollisuuden jopa 3-5 viikon päähän.
Miten voin luottaa, että AjoWeppi-sovellus oikeasti toimii?

En ole vain AjoWeppi®-sovelluksen kehittäjä, vaan käytän sovellusta itse omassa työssäni ja opetuksessani päivittäin. 

Autokouluni jokainen opettaja opettaa kymmeniä eri oppilaita viikossa käyttäen AjoWeppi®-sovellusta.

Siitä lähtien, kun otimme AjoWeppi-sovelluksen käyttöömme omaan opetukseemme, olemme saaneet erinomaisia tuloksia aikaan:
 • ​Ajotunneilla opetettavien asioiden tehokkuus on parantanut yli 30%
 • ​Oppilaiden tietämys liikennesäännöistä on noussut
 • ​Ajotuntien alkukeskustelu ja ajotuntien tavoitteisiin käytettävä aika onlyhentynyt yli 70% 
 • ​Oppilaidemme ajokokeen läpäisyprosentti ensimmäisellä yrittämällä on parantunut yli 20%.
Älä pelkästään lue minun kommentteja AjoWeppi-sovelluksesta, vaan katso mitä toiset opetuslupaopettajat ovat sanoneen sovelluksen käyttämisestä:
“Softa on antanut hyvät valmiudet ajo-opetukseen ohjeineen. On ollut helpompi pukea sanoiksi opetattava asia kun ajoweppi on ollut tukemassa ajo-opetusta"
Harri Pekkinen, Joensuu 2020
“Vaikka tiesin pääpiirteittäin mitä tehdä, huomasin edetessäni sovellusta, että olisin jättänyt paljon asioita opettamatta. Oli myös helppoa kun tiesi kokoajan mitä tehdä seuraavaksi ”
Heidi Juhola, Ylöjärvi 2020

Jaana Sarkola, Jyväskylä

Sovelluksen käyttäminen oli yksinkertaista. Näki helposti ja nopeesti missä olimme oppilaan kanssa menossa. Alkuvaihe oli myös näppärä toteuttaa, kun tiesi mitä tehdä.

Mikko Luoma, Helsinki

Mukava ja helppo seurata asioiden edistymistä ja ajotuntien asioita. Sovelluksen käyttö toimii mukavasti ja näppärä kännykällä.

Petja Ratilainen, Helsinki

Sovelluksella oli mielenkiintoista seurata ajotunteja. Apua sai nopeasti jos tarvitsi. Olisin jättänyt monta asiaa käymättä läpi, jos olisin opettanut ilman ajoweppi sovellusta.
Opettamisen ei tarvitse olla vaikeaa sinulle

AjoWeppi®-sovelluksen avulla osaat opettaa kaikki oikeat asiat ja varmistat, että mikään asia ei jää opettamatta. Näin parannat opetuksesi tuloksia ja varmistat oppilaan ajokokeen läpäisyn heti ensimmäisellä yrittämällä.

 • ​Ota AjoWeppi®-sovellus käyttöösi omaan opetukseesi ja opeta ajokortti nopeammin kuin olet koskaan voinut edes kuvitella.
 • ​Säästä monta viikkoa aikaa ja vältä kalliit oppirahat käyttämällä AjoWeppi®-sovellusta ja sinulle valmiiksi tehtyä 7-osaista suunnitelmaa. Näin opetus on sujuvaa ja tehokasta.
 • ​Vältä tuhoisat ja kalliit virheet, joita tekevät lähtökohtaisesti lähes kaikki opetuslupaopettajat.
 • ​Kaikki Opetettavat asiat on suunniteltu sinulle helpoimmasta vaikeimpaan, jonka avulla opettaminen tapahtuu sujuvasti ja vaivattomasti.
Osta AjoWeppi starttilisenssi 37 €
(rajaton lisenssi, ei piilo-, eikä lisäkuluja)
Aloita käyttö ja unohda stressi kaikista käytännön asioista
100% rahat takaisin takuulla!
Tiedämme että pidät sovelluksestamme ja tulet käyttämään sitä omassa opetuksessasi, saaden lukuisia eri hyötyjä ja helpostusta opetukseesi.
Annamme sovelluksellemme 30 päivän 100% rahat takaisin takuun, koska kun käytät sitä, tiedämme että et halua enää opettaa ilman!

AjoWeppi-sovellus sisältää lukuisia eri opettajaa helpottavia työkaluja

Jokainen työkalu on suunniteltu helpottamaan ja nopeuttamaan opettajan ja oppilaan työtä ajokortin suorittamisen eri vaiheissa.

Kaikki käytännön asiat oikeassa järjestyksessä
Et voi tehdä mitään väärin, etkä jättää mitään tekemättä
Seuraa valmiita ohjeita ja ruksaa asiat tehdyiksi. Säästät aikaa ja hermoja, kun kaikki pakolliset käytännön asiat on kerrottu sinulle valmiiksi ja vieläpä oikeassa järjestyksessä.
Käytä 7-osaista valmista AjoWeppi-opetusmallia
Varmista, että opetat kaikki opetettavat asiat oikeassa järjestyksessä
Etene opetuksessasi tämän valmiin ja toimivan opetusmallin mukaan. Saat käyttöösi arvokasta ja jo valmiiksi testattua ja toimivaa tietoa opetuksen etenemisestä.
Opeteltavien asioiden merkkaaminen
Esitelty | Harjoiteltu | Osattu
Pystyt merkkaamaan jokaisen opeteltavan asian joko esitellyksi, harjoitelluksi tai osatuksi. Tämä helpottaa sinua opetuksen seuraamisessa, kun näet kokoajan tarkasti millä tasolla oppiminen on menossa.
Unohda kynät ja paperit! 
Näet ja seuraat opettajana kaikkia tehtyjä ja opeteltuja asioita, vain yhdellä silmäyksellä.
Opettajan yksi tärkeimmistä asioista on seurata omaa opetustasi. AjoWeppi®-sovellus kerää kaikki ajetut ajotunnit talteen, joten sinun on helppo tarkastella ajotuntien määrää ja mitä milläkin ajotunnilla on tehty.
AjoWeppi-sovelluksessa on yhteensä yli 15 opettajan työkalua ja kehitämme niitä kokoajan lisää!

AjoWeppi®-sovellus tekee myös nämä asiat puolestasi

 • Automaattinen laskuri: Näet suoraan montako päivää sinulla on jäljellä, että oppilas pääsee suorittamaan teoriakokeen.
 • Yli 300 opetettavaa asiaa: Kaikki opetettavat asiat helpoimmasta vaikeimpaan valmiina listana helpoimmasta vaikeimpaan.
 • Kauppaosio: Löydät kaikki pakolliset ja valinnaiset autokoulun tarjoamat lisäpalvelut kätevästi yhdestä paikasta.
 • Tiketti-järjestelmä: Voit kysyä aina apua tarvittaessa ilmaisella tiketti-järjestelmällä.
 • ​Opettajan automaattinen palautetyökalu: Anna palautetta oppilaalle ajamisesta alle minuutissa kirjoittamatta itse sanaakaan.
 • Error-list työkalu: Lisäät haastavimmat asiat heti muistiin ja jatkat aina siitä mihin viimeksi jäit

Ajokortin suorittaminen opetusluvalla ei ole koskaan ollut näin mielenkiintoista ja mutkatonta

Jos sinun pitäisi maksaa autokoulun liikenneopettajalle opettamisesta yli 25 ajotuntia, se maksaisi sinulle yli 2000 €. Minä mahdollistan opetusluvalla opettamisen AjoWeppi®-sovelluksen avulla sinulle vain murto-osan hinnalla tästä.

- Sama määrän opetusta mitä ajoweppi®-sovelluksen avulla saat opetettua, maksaa autokoulun kautta ostettuna minimissään yli 2000€. Nyt saatkin tämän mahdollisuudet opettaa 2X, 3X tai 4X tehokkaammin. 

Saat uskomattoman paljon myös muuta hyötyä sovelluksesta:
 
Mutta koska haluan auttaa ja helpottaa kaikkia Suomen opetuslupaopettajien työtä ja opettamista helpompaan ja parempaan suuntaan, parantaen samalla tulevien uusien kuljettajien liikenneturvallisuutta, tarjoan tämän koko paketin sinulle todella edullisesti. 

Hanki oma AjoWeppi - starttilisenssi NYT!

Voit halutessasi päivittää tunnuksesi AjoWeppi®-premiumiksi myöhemmin!

AJOWEPPI® STARTTILISENSSI
37
Rajaton lisenssi - ei piilo- eikä muita kuluja.
 • AjoWeppi® työkalu - Kaikki pakolliset käytännön asiat
 • AjoWeppi® työkalu - Chat- ja tiketti järjestelmä
 •  AjoWeppi® Ajoneuvoon tutustuminen | valmis opetuspohja
 • AjoWeppi® Ajoneuvon käsittely | valmis opetuspohja
 • AjoWeppi® Liikenteessä ajaminen | valmis opetuspohja(premium)
 • AjoWeppi® Kaupunki liikenteessä | ajaminen valmis opetuspohja(premium)
 •  AjoWeppi® Moottoritiellä ajaminen | valmis opetuspohja(premium)
 • AjoWeppi®Itsenäinen ajaminen | valmis opetuspohja(premium)
 • AjoWeppi® Ajokokeeseen valmistautuminen | opetuspohja (premium)
 • AjoWeppi® työkalu - Oppilaan automaattiset itsearvioinnit(premium)
 • AjoWeppi® työkalu - Ajotuntien merkkaaminen ja tarkastelu(premium)
 • AjoWeppi® työkalu -  Opettajan automaattinen palautetyökalu (premium)
 • AjoWeppi® työkalu Error-list(premium)
AjoWeppi-sovellus 2020 
Uusi opetuslupaopettajan
digitaalinen opetustyökalu
Yli 300 opetettavaa asiaa, helpoimmasta vaikeimpaan
Sinä todennäköisesti mietit, että liikenneopettaja tekee ammattilaisena takuulla hyvää työtä, mutta jos vaihtoehtoisesti haluaisit, niin osaisit opettaa kyllä oppilaan itsekin. Kysehän voi myös olla siitä, ettet välttämättä tiedä mistä opetusta kannattaisi aloittaa ja miten prosessissa tulisi edetä? 

Kuulostavatko seuraavat asiat tutuilta pähkäilyiltä?
 • Kuinka järjestää opetus ja etsiä kaikki pakolliset käytännön asiat itse?
 • Miten luoda ajotunneista ammattimaisia?
 • ​Kuinka viedä ajokortin suoritus kerralla maaliin?
 • Miten edistää oppilaan ajotaidon kehittymistä?

AjoWeppi®-starttilisenssi 37 €

Osta ja aloita käyttö heti (rajaton lisenssi)

AjoWeppi-starttilisenssi Hinta
€37
€24
-OPETUSLUPAOPETTAJAN KÄSIKIRJA 2020-
  "Saat lukuisia vinkkejä käytännön asioiden hoitamiseen ja opettamiseen"  
 • Opetusluvan tarkat kustannukset: Ajokortin suorittamisen ja opettamiseen liittyvät kustannukset opetusluvasta. Tämä lista helpottaa sinun budjetin suunnitteluasi.
 • Kaikki opettajan ja oppilaan pakolliset käytännön asiat listattuna sinulle step by step alusta loppuun. Unohda siis tiedon etsiminen!
 • Näillä vinkeillä nopeutat ajokortin suorittamista monin kertaisesti: Näillä vinkeillä nopeutat ja helpotat opettamisen aloittamista ja ajokortin suorittamista.
 • ​2 tärkeintä opettajan käskyä, joita et saa jättää opettamatta. Vinkkejä opettajalle opettamiseen ja hätätilanteessa toimimiseen.
 • Miksi panostaa oppilaan itseopiskeluun: Helpotat omaa opettamistasi ja tiedät mitkä asiat on oppilaan itseopiskelun tavoitteet.
 • ​Autokoulussa suoritettava pakollinen osio ennen ajokoetta: Tiedät milloin oppilaan kannattaa suorittaa riskikoulutus, jotta hän saa tästä suurimman hyödyn. Tiedät myös mitä riskikoulutus sisältää.
 • Näin valmistaudut teoriakokeesen: Teoriakokeen pakolliset paperit ja asiat. Näin oppilaasi läpäisee teoriakokeen ensimmäisellä yrittämällä.
 • ​Mikä on ajokoe ja miten läpäistä se ensimmäisellä yrittämällä: Mitä ajokokeessa vaaditaan? Mitkä on oppilaan haastavimmat asiat ajokokeessa?

OPETUSLUPA-KÄSIKIRJA 24 € : Sisältää useita hyödyllisiä vinkkejä oppimiseen ja opettamiseen. Käsikirjaan on koottu sinulle asioita ja niksejä, jotka olemme itse oppineet opettamisesta vuosiemme saatossa. Käsikirja on pdf, jonka saat käyttöösi heti ostamisesi jälkeen. (et saa ostettua tätä mistään muualta).

Tuotteet: Hinta
Dynamically Updated $XX.00
 • TIETOSI ON 100% TURVASSA. EMME IKINÄ LÄHETÄ SINULLE ROSKAPOSTIA
OPETUSLUPAOPETTAJA!

Nyt kuulolle! Esittelen sinulle uuden 
AjoWeppi®-sovelluksen
Olet askeleen lähempänä mahtavia opettajan työkaluja ja sujuvampaa opettamista.