AjoWeppi 

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

UUTTA!

Opetuslupaopettajan digitaalinen opetustyökalu 2021

Näin pääset eroon epävarmoista ajotunneista, kohti tehokasta ja tuloksellista opetusta - vaikka et olisi koskaan opettanut aikaisemmin"

UUTTA!

Opetuslupaopettajan digitaalinen opetustyökalu 2021

AjoWeppi-sovelluksen avulla pääset eroon epävarmoista ajotunneista, kohti tehokasta ja tuloksellista opetusta - vaikka et olisi koskaan opettanut aikaisemmin"

200+

Aktiivista opettajaa

15k+

Opetettua ajotuntia

1000+

Käyttäjää

Henri Nuutinen

"Autokouluyrittäjä, AjoWeppi-sovelluksen kehittäjä"

"Haluan tarjota opetuslupaopettajille käyttöön kaikki samat vinkit, ohjeet ja työkalut, joita liikenneopettajatkin käyttävät. Tarkoitus on helpottaa opetuslupaopettajien työtä ja varmistaa ettei ajokokeeseen mentäisi liian aikaisin hakemaan varmaa hylättyä"
Katso mitä toiset opetuslupaopettajat ovat sanoneet AJoWeppi-sovelluksesta
“Softa on antanut hyvät valmiudet ajo-opetukseen ohjeineen. On ollut helpompi pukea sanoiksi opetettava asia kun ajoweppi on ollut tukemassa ajo-opetusta"
Harri Pekkinen, Joensuu 2020
“Vaikka tiesin pääpiirteittäin mitä tehdä, huomasin edetessäni sovelluksessa, että olisin jättänyt monta asiaa opettamatta. Oli myös helppoa kun tiesi kokoajan mitä tehdä seuraavaksi ”
Heidi Juhola, Ylöjärvi 2020

Jaana Sarkola, Jyväskylä

Sovelluksen käyttäminen oli yksinkertaista. Näki helposti ja nopeesti missä olimme oppilaan kanssa menossa. Alkuvaihe oli myös näppärä toteuttaa, kun tiesi tarkalleen mitä tehdä.

Mikko Luoma, Helsinki

Mukava ja helppo seurata asioiden edistymistä ja ajotuntien asioita. Sovelluksen käyttö toimi mukavasti ja oli käyttää näppärä kännykällä.

Petja Ratilainen, Helsinki

Sovelluksella oli mielenkiintoista seurata ajotunteja ja omaa opetusta. Apua myös sai nopeasti jos tarvitsi. Olisin kyllä jättänyt monta asiaa käymättä läpi, jos olisin tehnyt ilman tätä appia.
  OTA KÄYTTÖÖN OPETUSLUPAOPETTAJAN UUSI SALAINEN ASE
Opetuslupaopettajille uusi opetustyökalu – sovelluksen on kehittänyt Autokoulu AjoMesta Nuutinen
Heli Sallinen, 25.3.2021
– Sovelluksen avulla opetuslupaopettajan ei tarvitse enää suunnitella ajotunneilla harjoiteltavia asioita. Hän voi keskittyä täysillä yhteen kohtaan kerrallaan, eikä miettiä samalla seuraavaa vaihetta tai jopa kolmatta. 

AjoWeppi kertoo opetettavat asiat ja näyttää opetettavan edistymisen. Lisäksi siellä on runsaasti harjoituksia ja opetusmateriaalia, joita täydennämme jatkuvasti. Ne olemme tehneet yhdessä autokoulumme liikenneopettajien kanssa. Sovelluksesta siis voi opetella kaikki ajokortin saamiseen tarvittavat tiedot ja taidot tehokkaasti. Lue lisää
Poista opetuksestasi epävarmuus ja
lopeta turhan tiedon etsiminen 
Olemme koonneet kaikki opetuslupa-asiat sinulle valmiiksi

3 super helppoa askelta kohti opetuslupaopetusta AjoWeppi-sovelluksen avulla!

Vaihe 1

Aloita ajotunti

Opeta sujuvasti tekemiemme valmiiden opetuspohjien mukaan ja nauti tuloksista ja tehokkaasta opetuksesta.

Vaihe 2

Unohda tiedon etsiminen

Kopio omaan opetukseesi kaikki samat niksit ja vinkit, joita mekin käytämme päivittäin omassa opetuksessamme.

Vaihe 3

Opeta nopeasti

Opeta ajokortti opetusluvalla sujuvasti ja varmasti. Onnistu opetuksessasi heti ensimmäisellä yrittämällä.

10 erinomaista syytä miksi valita 

AjoWeppi-sovellus

#1: Unohda stressi pakollisten paperiasioiden kanssa
 Lopeta tiedon etsiminen! Löydät kaikki tarvittavat pakolliset opetusluvan käytännön asiat AjoWepistä. Asiat on laitettu sinulle vielä oikeeseen järjestykseen, joten et voi tehdä mitään väärin, etkä jättää mitään tekemättä.
#2: AjoWepin avulla opetat oppilaallesi kaikki tarvittavat asiat
 Etenet opetuksessasi valmiin 7-osaisen suunnitelman mukaan. Näin varmistat, että opetat oppilaallesi varmasti kaikki pakolliset asiat. Saat käyttöösi saman opetusrungon mitä mekin käytämme päivittäisessä autokouluopetuksessamme.
#3: Lopeta testaaminen ja kopio opetukseesi tekemämme valmismalli
 Vaikka et tietäisi ajokortin suorittamisesta opetusluvalla yhtään mitään, sovellus neuvoo sinua alusta alkaen askel kerrallaan. Kaikki opetettavat asiat on laitettu sinulle oikeaan järjestykseen helpoimmasta vaikeimpaan, jolloin opetuksesi etenee sujuvasti ja tehokkaasti.
#4: Laita meille viestiä ja saat apua aina kun sitä tarvitset
 Jos sinulla herää jotain kysyttävää opetuslupaopetukseesi liittyen, klikkaat vain yhtä nappia ja olemme apunasi. Autamme sinua kaikissa opetuslupaan liittyvissä asioissa aina opetuksen aloittamisesta, ajokokeeseen menoon saakka.
#5: Merkkaa oppilaan haastavimmat asiat itsellesi muistiin seuraaville ajotunneille
 Näet koko opetuksen ajan yhdellä silmäyksellä, mitkä on oppilaan ajamisessa haastavimmat kulmakivet. Pystyt myös opettajana itse merkkaamaan omia merkintöjä oppilaan ajamisesta muistiin myöhemmille ajotunneille AjoWepin errorlist-työkalun avulla.
#6: Hyödynnä oppilaan itsearvioinnit omassa opetuksessasi
 Oppilaan itsearvioinneista muodostuu opettajalle automaattisesti oppilaan vaikeimmat asiat omaksi listaksi. Tämän työkalun avulla pystyt opettamaan oppilasta juuri niissä haastavimmissa asioissa, joissa hän tarvitsee eniten apua.
#7: Anna oppilaalle palautetta alle minuutissa, kirjoittamatta itse sanaakaan.
 Unohda kynät ja paperit ja anna laadukasta palautetta oppilaan ajamisesta. Sovellus syöttää sinulle suoraan valmiiksi arvioitavat asiat ja klikkaat vain numeroita 1-5, jolloin palaute muodostuu automaattisesti oppilaan sähköpostiin.
#8: Seuraa ja tarkkaile missä vaiheessa olet opetuksessasi menossa
 Sovelluksen yksi parhaimmista puolista opettajalle on, että näet kokoajan mitä sinun pitää opettaa oppilaallesi seuraavilla tunneilla ja missä vaiheessa opetustanne olette menossa.
#9: Näet realiaikaisesti montako opetustuntia sinun kannattaa vielä opettaa ennen ajokoetta
 Jokainen opetettava asia on pisteytetty. AjoWeppi analysoi muutaman ajotunnin ajan opetustasi ja näyttää sen jälkeen sinulle realiaikaisesti oppilaan lopullisen ajotuntimäärän.
#10: Opettajan
opetusvideo materiaalit
 Opetettavien asioiden lisäksi, olemme koonneet sovellukseen täysin uniikkia opettajan opetusmateriaalia. Videoilla kerromme omia kokemuksia opettamisesta ja saat hyödynnettyä nämä niksit ja vinkit suoraan omaan opetukseesi.

.. opetuslupaopetus ei ole koskaan ollut näin mutkatonta"

AjoWeppi-sovellus

Missä vaiheessa olette opetustanne menossa?

Pakolliset paperiasiat ja kuinka aloittaa ajo-opetus.

Tutustu opetettaviin asioihin ja etene järjestelmällisesti.

Näin ajokortin suorittaminen etenee

Askel askeleelta kohti ajokoetta

Tee nämä 3 pakollista asiaa ja pääset aloittamaan ajo-opetuksen
Opetusluvan voi saada vähintään 25-vuotias henkilö henkilöauton ajo-opetuksen antamiseen, kunhan hänellä on ollut opetusta vastaava ajokortti vähintään 5 vuotta.
Opetuspoljin on pakollinen varuste kuljettajaopetusta annettaessa henkilöauto-opetuksessa. Opetuspolkimen voi asentaa halutessaan itse. Opetuspoljin on ajokokeeseen pääsyn edellytys.
EAS-koulutus, eli ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus​ on pakollinen kaikille uusille kuljettajille, jotka suorittavat ajokorttia ensimmäistä kertaa.
Tervetuloa opettamaan
Sovellus sisältää videoita opettajalle liittyen opettamiseen ja ajokortin suorittamiseen opetusluvalla.
  • Opettaja: 4 nopeaa vinkkiä opetuksen aloitukseen.
  • Opettaja: 4 faktaa jotka opettaja huomaa liian myöhään.
  • Opettaja: Nopein tapa pilata opetuslupaopetus.

AjoWepin avulla opetat tehokkaammin ja säästät aikaa

Saat käyttöösi valmiit ja toimivaksi testatut 7-osaiset opetusmallit

Pääset keskittymään ajo-opetuksen toteuttamiseen ja saat jokaiselle tunnilla aina uuden opetettavan aiheen. Opetettavat asiat on järjestelty sinulle valmiiksi helpoimmasta vaikeimpaan.
Auton käsittelyopetus
Mitä opettaa käsittelykentällä miten saat oppilaan hallitsemaan auto sujuvasti ja varmasti.
Kaupunki ajaminen
Etene opetuksessasi järjestelmällisesti ja käy jokainen asia läpi, edeten helpoista asioista haastavempiin.
Maantie ajaminen
Miten maantieajaminen eroaa kaupunki ajamisesta, ja mitkä on maantieajamisen erityispiirteet, jotka oppilaan on osattava
4. Oppilaan ajokoe
Voit olla opettajana hyvillä mielin, kun tiedät että olet varmasti käynyt kaikki vaadittavat asiat oppilaasi kanssa läpi. Parannat oppilaan ajokokeen läpäisyä huomattavasti

Luo ajotunneista mielenkiintoisia ja laadukkaita videoidemme avulla

Miten valmistautua opettamiseen?

Tervetuloa tutustumaan autoon! 

Onnistu käsittelyopetuksessa!

Miten roolit vaikuttavat?

Kehity opettajana ja opeta kuin ammattilainen
Helpotat ja kehität omaa taitoasi opettaa oppilas ajamaan ja osaat valmistautua tilanteisiin, joihin tulet törmäämään omassa käytännön tekemisessäsi.